Spørgsmål?

FAQ kan besvare de spørgsmål som du måtte have. 

Om Heaps

Heaps er et tidsregistreringssystem, der hjælper virksomheder med at holde styr på arbejdstid, pauser og projekttimer. Det er et af Danmarks billigste tidsregistreringssystemer, der sikrer juridisk compliance og er nemt at bruge for både medarbejdere og ledelse.

 

Heaps koster kun 29 DKK pr. medarbejder pr. måned. Denne pris inkluderer adgang til alle systemets funktioner, såsom automatiseret tidsregistrering, rapportering og tidsregistreringspolitik.

 

Heaps fungerer som en cloud-baseret løsning, hvor medarbejdere kan registrere deres arbejdstid direkte via en mobilapp, computer eller tablet. Systemet automatisk genererer rapporter over arbejdstimer, som kan bruges til lønberegning, fakturering og overholdelse af arbejdstidsregler.

Ja, Heaps overholder alle kravene i GDPR. Det betyder, at medarbejdernes data behandles og opbevares sikkert. Heaps bruger kryptering for at sikre, at data ikke kan tilgås af uautoriserede personer.

Heaps gør det nemt for virksomheder at overholde dansk lovgivning om arbejdstid. Systemet registrerer præcist medarbejdernes arbejdstimer, pauser og overarbejde. Disse data kan hurtigt eksporteres og fremvises ved myndighedstilsyn, så din virksomhed altid er compliant.

Generale spørgsmål

Ja, Heaps er ideelt for små virksomheder og startups, da systemet er prisvenligt og nemt at opsætte. For en lav månedlig pris kan virksomheder få adgang til et professionelt tidsregistreringssystem, der hjælper med at optimere arbejdsprocesser og sikre korrekt lønberegning.

Heaps tilbyder en række funktioner:

  • Tidsregistrering via mobilapp, web eller tablet.
  • Automatiserede rapporter over arbejdstid.
  • Juridisk compliance og GDPR-sikker datalagring.
  • Brugerdefinerede notifikationer og påmindelser om arbejdstid.

Det er nemt at komme i gang med Heaps. Du kan oprette en konto online, og systemet er hurtigt at implementere. Vi tilbyder også en kort introduktion til systemets funktioner, så du kan komme i gang med det samme.

 

Ja, Heaps tilbyder kundesupport via e-mail og telefon. Vores supportteam er klar til at hjælpe med opsætning, spørgsmål til systemet eller eventuelle tekniske problemer, du måtte opleve.

Ja, Heaps' mobilapp gør det muligt for medarbejdere at registrere deres arbejdstid uanset, hvor de befinder sig. Dette er ideelt for medarbejdere, der arbejder eksternt eller på farten.

 

System

Heaps automatiserer tidsregistreringen for at minimere menneskelige fejl. Systemet sender påmindelser til medarbejdere om at registrere deres tid, og ledelsen kan nemt gennemgå og godkende arbejdstimerne i systemet. Dette sikrer nøjagtig dokumentation til lønberegning og compliance.

 

Nej, Heaps er fleksibelt og kan bruges af virksomheder med både få og mange medarbejdere. Uanset størrelsen af din virksomhed, kan Heaps tilpasses dine behov.

 

Heaps anvender avancerede sikkerhedsforanstaltninger såsom kryptering og sikre servere for at beskytte dine data. Kun autoriserede brugere har adgang til følsomme oplysninger, og systemet overholder strenge sikkerhedsstandarder for at beskytte mod datalækager.

Heaps er designet til at håndtere komplekse arbejdstidsaftaler, herunder skiftarbejde og overarbejde. Systemet kan automatisk registrere og beregne arbejdstimer, inklusive overarbejde, baseret på virksomhedens individuelle regler. Dette sikrer, at både medarbejdere og ledelse har præcis dokumentation, som kan bruges til lønberegning og compliance.

Ja, med Heaps kan du nemt eksportere arbejdstidsdata til Excel, PDF eller integrere dem med andre systemer som løn- og regnskabsprogrammer. Dette gør det nemt at bruge dine tidsregistreringsdata i virksomhedens andre processer, som lønberegning.